AnaSayfa / Genel / Kahve falında samanlıkta saklanmak

Kahve falında samanlıkta saklanmak

Kahve falında samanlıkta saklanmak zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında samanlıkta saklanmak gördüyseniz:

  • Biraz da dış görünümünüze önem verin.

Kahve falında samanlıkta saklanmak ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında samana saklanmak sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saman süpürmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine yorulur.

Kahve falında samanlıkta fare görmek rahata ereceğine, parasının her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında samanlı su görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı saman görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına delalet eder.

Kahve falında ahırda saman görmek insanlarla iç içe olacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında samana basmak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir