AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalda saman görmek

Kahve falında çuvalda saman görmek

Kahve falında çuvalda saman görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çuvalda saman gördüyseniz:

  • İyi ilişki kurabilmek için tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında çuvala saman doldurmak böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saman çuvalı görmek borçlarını ödeyeceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çuvalda saman görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında saman süpürmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında samanyolunu görmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, zenginliğinin süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında samandan ev görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük saman görmek durgun giden işlerin açılacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında ineklere saman vermek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir