AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük saman görmek

Kahve falında çürük saman görmek

Kahve falında çürük saman görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında çürük saman gördüyseniz:

  • Zor da gelse bunu yapmalısınız.

Kahve falında çürük saman görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sağlığının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında ahırda saman görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde saman görmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında çuvala saman doldurmak makamında en yüksek noktaya erişeceğine, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş samanlık görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saman temizlemek yaşama sevincine kavuşacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz saman görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında samanlı çamur görmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir