AnaSayfa / Genel / Kahve falında samandan ev görmek

Kahve falında samandan ev görmek

Kahve falında samandan ev görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında samandan ev gördüyseniz:

  • İletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında evde saman görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına yorulur.

Kahve falında samandan ev görmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve saman doldurmak yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında samanlıkta fare görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında samanlıkta yatmak azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında saman tozu görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğday saman görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, zorluklarının kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında nohut samanı görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir