AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek samanı görmek

Kahve falında mercimek samanı görmek

Kahve falında mercimek samanı görmek şansının bahtının açılacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında mercimek samanı gördüyseniz:

  • Genel zamanların aksine, hiçbir gerçek dost doğruyu işitmek istemiyor olabilir.

Kahve falında mercimek samanı görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında samandan ev görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine alamet eder.

Kahve falında samanlığın yıkıldığını görmek zengin olunacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına delalettir.

Kahve falında samanların yandığını görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine yorulur.

Kahve falında çok saman görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine yorulur.

Kahve falında ahırda saman görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, neşesini kaçıracağına işaret eder.

Kahve falında ot saman görmek onu uyaracağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saman içinde yumurta görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir