AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok parlak yıldız görmek

Kahve falında çok parlak yıldız görmek

Kahve falında çok parlak yıldız görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, iflas edeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında çok parlak yıldız gördüyseniz:

  • Katılacağınız davetlerde iyi bir etki uyandırabilir çevrenizdeki insanların sempatisini kazanabilirsiniz.

Kahve falında çok parlak yıldızlar görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldızlar görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine delalettir.

Kahve falında çok parlak yıldız görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parlak yıldızları görmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldız görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında parlak yıldız görmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parlak böcek görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında parlak gök cismi görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir