AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak böcek görmek

Kahve falında parlak böcek görmek

Kahve falında parlak böcek görmek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, kazancınızın artacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak böcek gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler için harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında parlak böcek görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, gönlünce harcama yapmasına inanılır.

Kahve falında parlak bozuk para görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah parlak at görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine delalet eder.

Kahve falında çok parlak güneş görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Kahve falında parlak hilal görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak yüz görmek falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak bir şey görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına delalet eder.

Kahve falında parlak şeyler görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, rızkından ve gelirinden olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir