AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak yıldızları görmek

Kahve falında parlak yıldızları görmek

Kahve falında parlak yıldızları görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, kötü sözler duyacağına, kısmetin açılacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işarettir.

Kahve falında parlak yıldızları gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın geliştirilmesi için fikirlerinizi dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında parlak yıldızları görmek işinde profesyonel kimse olacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine alamet eder.

Kahve falında parlak yıldız görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldızlar görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, geleceğine delalet eder.

Kahve falında çok parlak yıldızlar görmek yüzünün de güleceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında çok parlak yıldız görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldız görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında parlak siyah görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında parlak yol görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, refah düzeyinin düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir