AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak gök cismi görmek

Kahve falında parlak gök cismi görmek

Kahve falında parlak gök cismi görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, ruhunun şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında parlak gök cismi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, kariyerinizi veya sosyal yaşamınızla ilgili bir konuyu açıklığa kavuşturmanız gerekiyor ya da gerekebilir.

Kahve falında parlak gök cismi görmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına delalettir.

Kahve falında parlak mavi görmek bol bol hayır duası alınacağına, sermayesini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında parlak perde görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında yüzünü parlak görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak güneş görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parlak gümüş görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında parlak yıldızları görmek temize çıkacağına, dertlerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak beyaz görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir