AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak yıldız görmek

Kahve falında parlak yıldız görmek

Kahve falında parlak yıldız görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, maddi anlamda rahatlamaya, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parlak yıldız gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmenizi veya bazı işleri çözmenizi sağlayabilecek kişilerin aklını karıştırabilirsiniz.

Kahve falında parlak yıldız görmek çok rahat bir nefes alacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldız görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldızlar görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına delalet eder.

Kahve falında çok parlak yıldız görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çok parlak yıldızlar görmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında parlak yıldızları görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında parlak tabak görmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine inanılır.

Kahve falında parlak tencere görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir