AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok parlak yıldızlar görmek

Kahve falında çok parlak yıldızlar görmek

Kahve falında çok parlak yıldızlar görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, dinine bağlı kalacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok parlak yıldızlar gördüyseniz:

  • İnsanlara daha fazla anlayışlı davranıyorsunuz.

Kahve falında parlak yıldız görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldız görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, hükmünün geçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok parlak yıldızlar görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok parlak yıldız görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldızlar görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak yıldızları görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz parlak diş görmek gücünün azalacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parlak bluz görmek aradaki buzları eriteceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir