AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok parlak ay görmek

Kahve falında çok parlak ay görmek

Kahve falında çok parlak ay görmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok parlak ay gördüyseniz:

  • Gönül ilişkilerinizde olumlu gelişmeler meydana gelebilir.

Kahve falında çok parlak ay görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parlak ay görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine delalet eder.

Kahve falında ay ve yıldız birlikte görmek insanları kıracağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birkaç ay görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında ay ve güneşi yanyana görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ay ve güneş tutulması görmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında aytaşı görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ay doğmak kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir