AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay ve güneş tutulması görmek

Kahve falında ay ve güneş tutulması görmek

Kahve falında ay ve güneş tutulması görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine işaret eder.

Kahve falında ay ve güneş tutulması gördüyseniz:

  • Sizin doğru olarak gördükleriniz başkaları tarafından aynı şekilde algılanmayabilir.

Kahve falında güneş ve ay tutulması görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, makamının sarsılmayacağına alamet eder.

Kahve falında ay güneş tutulması görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ay ve güneş tutulması görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ay tutulmasını izlemek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında ay tutulması izlemek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine delalettir.

Kahve falında ay tutulması görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ay tutulmasını görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında güneş tutulması görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir