AnaSayfa / Genel / Kahve falında birkaç ay görmek

Kahve falında birkaç ay görmek

Kahve falında birkaç ay görmek işlerin çok iyiye gideceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yardımda bulunacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında birkaç ay gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulara uyum sağlamanız için ısrarcı olabilirler.

Kahve falında birkaç ay görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, kazancını artıracağına yorulur.

Kahve falında birkaç tel beyaz saç görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, yoksul için zenginliğe inanılır.

Kahve falında birkaç tane gelin görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına delalet eder.

Kahve falında birkaç tane yüzük görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birkaç tane ölü görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında birkaç kişi görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında birkaç tane örümcek görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birkaç adam öldürmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir