AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay doğmak

Kahve falında ay doğmak

Kahve falında ay doğmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, günü birlik tatillere çıkacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ay doğmak gördüyseniz:

  • Hangi konularda ekstra beklentiler içerisindeyseniz kavuşmak üzeresiniz.

Kahve falında ay doğmak başarısız ve mutsuz olacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine inanılır.

Kahve falında ay doğduğunu görmek hem hayatının kurtulacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında güneşin doğmak üzere olduğunu görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında eve güneş doğduğunu görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında erkek kardeşinin doğduğunu görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek kardeşi doğduğunu görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun doğduğunu görmek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine inanılır.

Kahve falında evine güneş doğduğunu görmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir