AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay ve güneşi yanyana görmek

Kahve falında ay ve güneşi yanyana görmek

Kahve falında ay ve güneşi yanyana görmek hayattan her istediğini alacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sorunların son bulacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına işaret eder.

Kahve falında ay ve güneşi yanyana gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılan birisi olacaksınız.

Kahve falında ay ve güneşi yanyana görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında güneş ve ay yan yana görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ay ve güneşi birlikte görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ay yıldız güneş görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine delalettir.

Kahve falında güneş ay görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ay ve güneşin çarpıştığını görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında ay ve güneşi beraber görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına işaret eder.

Kahve falında ay ve güneş tutulması görmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir