AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay ve yıldız birlikte görmek

Kahve falında ay ve yıldız birlikte görmek

Kahve falında ay ve yıldız birlikte görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, saygınlığının da artacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, çok kötü günler geçireceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ay ve yıldız birlikte gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlendirme gayretinde olmalısınız.

Kahve falında ay ve yıldız birlikte görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ay ve güneşi birlikte görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına işarettir.

Kahve falında ay yıldızlı yüzük görmek akıllı adımlar atacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ay yıldızlı kolye görmek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ay yıldız bir arada görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ay güneş yıldız görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yıldız ve ay görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir