AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kol saati görmek

Kahve falında çok kol saati görmek

Kahve falında çok kol saati görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına delalet eder.

Kahve falında çok kol saati gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kararsızlıklarına veya belirsizliklere rağmen planlarınızı uygulamayı sürdürmelisiniz.

Kahve falında kol saati bulmak kiracı olmaktan kurtulacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında sarı kol saati takmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kol saati almak yaşam standartlarının yükseleceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk kol saati görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sağlığının bozulacağına işarettir.

Kahve falında yeni kol saati görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla kol saati görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine alamet eder.

Kahve falında altın kol saati bulmak herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saati kolundan çıkarmak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, günden güne kazancının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir