AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saati bulmak

Kahve falında kol saati bulmak

Kahve falında kol saati bulmak bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kol saati bulmak gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Kahve falında kol saat bulmak büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında bayan kol saati bulmak zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine inanılır.

Kahve falında kol saat leri bulmak uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın kol saati bulmak afiyette ve keyifte olacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kol saati bulmak bekarlar için güzel bir evliliğe, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında yerde kol saati bulmak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol saati bulduğunu görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında pırlanta kol saati görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir