AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla kol saati görmek

Kahve falında birden fazla kol saati görmek

Kahve falında birden fazla kol saati görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında birden fazla kol saati gördüyseniz:

  • Kafanızı sorunlardan uzaklaştırmanıza yardımı olabilecek yerlere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında birden fazla kol saati görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yeni iş kollarına girileceğine rivayet eder.

Kahve falında birden fazla saat görmek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla uğur böceği görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birden fazla kişiyle evlenmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla terlik görmek karın artacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla düğün görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, işlerinin gerileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla ay görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında birden fazla gelinlik görmek parasının ve canın güvende olacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir