AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk kol saati görmek

Kahve falında bozuk kol saati görmek

Kahve falında bozuk kol saati görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk kol saati gördüyseniz:

  • Fikirleriniz takdirle karşılanıyor.

Kahve falında bozuk kol saat görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine delalettir.

Kahve falında bozuk kol saati görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında bozuk saat bulmak ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına yorulur.

Kahve falında bozuk saat görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol saatı almak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına tabir olunur.

Kahve falında koluna saat takmak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kol saati hediye almak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna saat taktığını görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir