AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni kol saati görmek

Kahve falında yeni kol saati görmek

Kahve falında yeni kol saati görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine yorulur.

Kahve falında yeni kol saati gördüyseniz:

  • Bazı konularda hemen karşılık görmemiş olmanız, yakında görmeyeceğiniz anlamına gelmiyor.

Kahve falında yeni kol saati görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni kol saati takmak hayatının yolunda gideceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni bir kol saati almak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni kol saati almak rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine yorulur.

Kahve falında bir sürü kol saati görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında antika kol saati görmek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kol saati istemek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir