AnaSayfa / Genel / Kahve falında istediğim şeyi görmek

Kahve falında istediğim şeyi görmek

Kahve falında istediğim şeyi görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında istediğim şeyi gördüyseniz:

  • Size mantıklı gelen soruları karşı taraf anlamsız bulabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi almak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında istediğin bir şeyi alamamak alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin bir şey istediğini görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün bir şey istediğini görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına işaret eder.

Kahve falında istediğin bir şeyin olduğunu görmek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında istediği bir şeyin olmadığını görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine delalettir.

Kahve falında bir şeyi çok istemek çok sayıda borca gireceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında istediği şeyi görmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir