AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek

Kahve falında çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek

Kahve falında çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, kazancın sürekli artacağına, dinde tartışmaya, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini gördüyseniz:

  • Veya başkalarının anlamsız gelen veya belirsizlik içeren tekliflerini önemsemeyebilirsiniz.

Kahve falında çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında istediğin bir şeyin gerçekleştiğini görmek hayatının daha kolay olacağına, mal kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyamet alametlerinin gerçekleştiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında görülenleri gerçek sanmak konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gerçek çiçek görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına yorulur.

Kahve falında gerçek inci görmek ona emek vereceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gerçek gibi hissetmek mutlu ve huzurlu olunacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına alamet eder.

Kahve falında gerçek bebek görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir