AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine yiyecek vermek

Kahve falında ölü birine yiyecek vermek

Kahve falında ölü birine yiyecek vermek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına delalettir.

Kahve falında ölü birine yiyecek vermek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında ölü birine yiyecek vermek gelirinin artacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir ölüden yiyecek almak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında ölüden yiyecek almak çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden yiyecek alıp yemek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinden yiyecek almak akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ölüye yiyecek vermek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine işaret eder.

Kahve falında birisine yiyecek vermek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalettir.

Kahve falında askere yiyecek vermek ibadete ağırlık verileceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir