AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyecek yardımı almak

Kahve falında yiyecek yardımı almak

Kahve falında yiyecek yardımı almak gayrimenkul işine girip zengin olacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine yorulur.

Kahve falında yiyecek yardımı almak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişilerle bir araya gelmeniz yeni bir yönde ilerlemenize neden olacak kararlar almanızı sağlayabilir.

Kahve falında yiyecek yardımı almak onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında yiyecek yardımı görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş anneye yiyecek vermek sıkıntının, derdin sona ereceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dondurulmuş yiyecek görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde yiyecek görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, karlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küflü yiyecek görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında birisine yiyecek vermek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, ailesini de mutlu edeceğine tabir olunur.

Kahve falında askere yiyecek vermek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir