AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyecekler görmek

Kahve falında yiyecekler görmek

Kahve falında yiyecekler görmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, hatalarını fark edeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yiyecekler gördüyseniz:

  • Parasal problemlerinizin üstesinden gelebilmek için dostlarınızdan biraz yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında yanık yiyecek görmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında unlu yiyecekler görmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında çuvalla yiyecek görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yiyecek kurdu görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına işarettir.

Kahve falında topraktan yiyecek çıkarmak rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babaya yiyecek vermek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine alamet eder.

Kahve falında bakkaldan yiyecek almak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yiyecek hazırlamak umutlarının tazeleneceğine, yaşamının uzun olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir