AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyecek atmak

Kahve falında yiyecek atmak

Kahve falında yiyecek atmak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yiyecek atmak gördüyseniz:

  • Kendiniz ifade etmeniz yeterli olacaktır, aşırı derecede agresif davranmak ise bardağın taşmasına yol açabilir.

Kahve falında yiyecek atmak zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete yiyecek atmak resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına işaret eder.

Kahve falında bozulmuş yiyecek görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında bir ölüden yiyecek almak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, istediği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yiyecek ve içecek görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında yiyecek yemek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına delalettir.

Kahve falında buzdolabından yiyecek almak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, ağız tadının bozulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk yiyecek yemek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir