AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla alışveriş yapmak

Kahve falında çok fazla alışveriş yapmak

Kahve falında çok fazla alışveriş yapmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, Tövbe Edeceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, resmi bir göreve getirileceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, gelişmelerin olacağına işaret eder.

Kahve falında çok fazla alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı biraz saldırgan bir tutum içine girebilirsiniz.

Kahve falında çok fazla alışveriş yapmak işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına delalet eder.

Kahve falında nişan alışverişi yapmak şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeyiz alışverişi yapmak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mağazada alışveriş yapmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırtasiye alışverişi yapmak çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bakkaldan alışveriş yapmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında giyim alışverişi yapmak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında evlilik için alışveriş yapmak hoş olaylar yaşayacağına, planların sarkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir