AnaSayfa / Genel / Kahve falında giyim alışverişi yapmak

Kahve falında giyim alışverişi yapmak

Kahve falında giyim alışverişi yapmak düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında giyim alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Size ağır darbeler indirebilirler.

Kahve falında giyim alışverişi yapmak ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında bebek giyim almak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iç giyim görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına inanılır.

Kahve falında siyah giyimli erkek görmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında giyim eşyası almak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına rivayet eder.

Kahve falında giyim eşyası satmak anne babanın bu sayede mutlu olacağına, öz güven kazanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını güzel giyimli görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah giyimli kadın görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir