AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakkaldan alışveriş yapmak

Kahve falında bakkaldan alışveriş yapmak

Kahve falında bakkaldan alışveriş yapmak kötü günlerinden kurtulacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakkaldan alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı belli etmeme konusundaki ısrarlarınız aşırıya kaçıyor.

Kahve falında babayla alışveriş yapmak gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneyle alışveriş yapmak evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişan alışverişi yapmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bebek için alışveriş yapmak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bakkalda alışveriş yapmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında alışverişi yapmak gelir kaybedeceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında para alışverişi yapmak düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında düğün alışverişi yapmak patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir