AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlilik için alışveriş yapmak

Kahve falında evlilik için alışveriş yapmak

Kahve falında evlilik için alışveriş yapmak yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında evlilik için alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunları kaçınılmaz olarak kabul edebilirseniz fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Kahve falında evlilik için alışveriş yapmak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlilik alışverişi yapmak ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, şansının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ucuz alışveriş yapmak fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi olanakların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok fazla alışveriş yapmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında veresiye alışveriş yapmak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle alışveriş yapmak vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişan için alışveriş yapmak büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişan alışverişi yapmak çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir