AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyiz alışverişi yapmak

Kahve falında çeyiz alışverişi yapmak

Kahve falında çeyiz alışverişi yapmak güzel ve olumlu haberler alacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeyiz alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Daha dikkatli hareket etmeli, gerçekleri göründüğü veya aktarıldığı gibi değil, olduğu şekilde görmek için gayret sarf etmelisiniz.

Kahve falında çeyiz alışverişi yapmak büyük savaşların yaşanacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine yorulur.

Kahve falında çeyiz alışverişine çıkmak şöhret ve itibar kazanacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında çeyiz alışverişi görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında çeyiz hazırlığı yapmak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evlilik için alışveriş yapmak kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle alışveriş yapmak zararın telafi edileceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında market alışverişi yapmak bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kredi kartıyla alışveriş yapmak kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir