AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir tanıdığa sarılmak

Kahve falında eski bir tanıdığa sarılmak

Kahve falında eski bir tanıdığa sarılmak özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, refaha erişileceğine işarettir.

Kahve falında eski bir tanıdığa sarılmak gördüyseniz:

  • Siz size yetersiniz.

Kahve falında eski bir tanıdığa sarılmak sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık kadına sarılmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığına sarılmak maddi gücünün de daimi olacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdıkla sarılmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık erkeğe sarılmak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı birine sarılmak yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık birisine sarılmak eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğe sarılmak ağız tadının kaçacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir