AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir tanıdığı görmek

Kahve falında eski bir tanıdığı görmek

Kahve falında eski bir tanıdığı görmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine işarettir.

Kahve falında eski bir tanıdığı gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşlıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Kahve falında eski bir tanıdığı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında eski tanıdığı görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok eski tanıdık görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eski tanıdığını görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski bir tanıdığa sarılmak pek çok olumlu gelişmelere, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski bir tanıdık görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına alamet eder.

Kahve falında eski tanıdık kadın görmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir tanıdık kadın görmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir