AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir dost görmek

Kahve falında eski bir dost görmek

Kahve falında eski bir dost görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, işlerin yavaşlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir dost gördüyseniz:

  • Size verebilecekleri zarar fazla değildir.

Kahve falında eski bir dostu görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski dostlarla yemek yemek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski dostlar görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, gülüp eğleneceğine delalettir.

Kahve falında eski dostla kavga etmek insanlardan uzaklaşacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski bir dostla barışmak ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında eski dost görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok eski bir dostu görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir dost görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir