AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok diş görmek

Kahve falında çok diş görmek

Kahve falında çok diş görmek fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine delalettir.

Kahve falında çok diş gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelebilir, geleceğinize katkısı olacak kişilerle görüşebilirsiniz.

Kahve falında diş yıkamak fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerini eğri görmek darlık içine düşeceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerini yaptırmak bunun için sıkıntıya düşeceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında dişlerinin ağrıdığını görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birinin dişlerinin döküldüğünü görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diş fırçası kaybetmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işaret eder.

Kahve falında üst üste diş görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine inanılır.

Kahve falında dişlerini elinde görmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir