AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini yaptırmak

Kahve falında dişlerini yaptırmak

Kahve falında dişlerini yaptırmak kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, ele geçen parada artış olacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerini yaptırmak gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun elinizden geleni yapmanızda fayda var.

Kahve falında dişlerinin bembeyaz olduğunu görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çürük diş kırmak çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, sorunların bu sayede aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş etinin çürüdüğünü görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalet eder.

Kahve falında diş yemek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, neredeyse kahrolacağına delalettir.

Kahve falında eşinin dişlerinin döküldüğünü görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında dişlerimin kırıldığını görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında birinin dişlerinin kırıldığını görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük diş görmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir