AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini elinde görmek

Kahve falında dişlerini elinde görmek

Kahve falında dişlerini elinde görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, imkânlarını kaybedeceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerini elinde gördüyseniz:

  • Diğerlerini kendi istekleriniz doğrultusunda zorlamanız istediğiniz sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında dişlerinin eline düştüğünü görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerin eline döküldüğünü görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elle diş çekmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişleri eline gelmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerini eline almak iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde kırık diş görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dişlerinin eline döküldüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline diş almak huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir