AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin dişlerinin döküldüğünü görmek

Kahve falında başka birinin dişlerinin döküldüğünü görmek

Kahve falında başka birinin dişlerinin döküldüğünü görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, rızkının çeşitleneceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinin dişlerinin döküldüğünü gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi sayılır; bazen başağrıları çekebilirsiniz.

Kahve falında başka birinin dişlerinin döküldüğünü görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin diş çektirdiğini görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine delalettir.

Kahve falında başkalarının dişlerini görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sonunda mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin dişlerini görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin ağladığını görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, her açıdan farklılıklar olacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin trafik kazası geçirdiğini görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında başka kadınla öpüşmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir erkekle kaçmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir