AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş yıkamak

Kahve falında diş yıkamak

Kahve falında diş yıkamak duaların ve tövbelerin kabul olacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında diş yıkamak gördüyseniz:

  • Öte yandan birtakım nedenlerle evinizi değiştirebilir veya evinizde değişiklikleryapabilirsiniz.

Kahve falında diş yıkamak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında dişlerini yıkamak üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında takma diş yıkamak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişleri yıkamak hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzında altın diş görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişe dolgu yaptırdığını görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında dişleriyle doğan bebek görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında mavi diş görmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir