AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste diş görmek

Kahve falında üst üste diş görmek

Kahve falında üst üste diş görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üst üste diş gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlardan anlayış beklememelisiniz.

Kahve falında üst üste diş görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında dişlerinin üst üste bindiğini görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında üst üste mezar görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalet eder.

Kahve falında üst üste iç çamaşırı giymek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına yorulur.

Kahve falında üst üste elbise giymek yeni bir adım atılacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına yorulur.

Kahve falında üst üste aynı kişiyi görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üst üste kazak giymek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına yorulur.

Kahve falında üst üste at görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir