AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük şemsiye görmek

Kahve falında çok büyük şemsiye görmek

Kahve falında çok büyük şemsiye görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, kederden ve stresten kurtulacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işaret eder.

Kahve falında çok büyük şemsiye gördüyseniz:

  • Çeşitli girişimlerinizi ilgilendiren konularda esnek olmanız siz dahil konunun ilgilendirdiği herkes için çok iyi olabilir.

Kahve falında çok büyük şemsiye görmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında büyük bir şemsiye görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet eder.

Kahve falında büyük şemsiye görmek fal sahibinin içine kapanacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ters dönmüş şemsiye görmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şemsiye toplamak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, gelirinin de garanti altında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şemsiye kapatmak istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında şemsiye altına girmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneşli havada şemsiye görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, adını aklamayı başaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir