AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye altına girmek

Kahve falında şemsiye altına girmek

Kahve falında şemsiye altına girmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiye altına girmek gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı iyice açmanız, ilginç zaman dilimleri yaşanmasını sağlayabilir.

Kahve falında şemsiye altına girmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında şemsiye altında olmak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şemsiyenin altında yürümek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiye altında oturmak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiye altında yürümek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprak altına girmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan altına girmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Kahve falında masa altına girmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir