AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters dönmüş şemsiye görmek

Kahve falında ters dönmüş şemsiye görmek

Kahve falında ters dönmüş şemsiye görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında ters dönmüş şemsiye gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşük, fiziki bitkinlik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında şemsiyenin ters döndüğünü görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında şemsiyeyi ters görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ters şemsiye görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, içine fesat düşeceğine yorulur.

Kahve falında ters dönmüş şemsiye görmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında şemsiyeyi başkasına vermek kazançlarının gittikçe azalacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürü şemsiye görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine delalet eder.

Kahve falında evde şemsiye açmak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına yorulur.

Kahve falında mavi şemsiye görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir