AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük nehir görmek

Kahve falında çok büyük nehir görmek

Kahve falında çok büyük nehir görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine işarettir.

Kahve falında çok büyük nehir gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atmanız, yanlış anlaşılmanız veya kararsız kalmanız planlarınızı bozabilir.

Kahve falında büyük bir nehir görmek elindeki imkanların artacağına, kısmetlerinden olacağına inanılır.

Kahve falında çok büyük nehir görmek huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine işarettir.

Kahve falında büyük nehir görmek sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehirde büyük balık görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, kimseye borçlanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında nehirde balık görmek hayır duaları alacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında ters akan nehir görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, zor durumların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında nehirde sandala binmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehir taştığını görmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir