AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük nehir görmek

Kahve falında büyük nehir görmek

Kahve falında büyük nehir görmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, imkanlarının artacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına işarettir.

Kahve falında büyük nehir gördüyseniz:

  • Bazı planlarınıza sadık kalmanız zor olabilir veya planlarda değişiklik yapmak gerekebilir.

Kahve falında çok büyük nehir görmek aradaki buzların eritileceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında büyük nehir görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir nehir görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında nehirde büyük balık görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, öz güven kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli nehir görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine inanılır.

Kahve falında nehirde balık tutmak sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine delalet eder.

Kahve falında nehir kenarında olmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, arif kimselerden sayılacağına inanılır.

Kahve falında dalgalı nehir görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir