AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters akan nehir görmek

Kahve falında ters akan nehir görmek

Kahve falında ters akan nehir görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ters akan nehir gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza daha çok vakit ayıracaksınız.

Kahve falında ters akan nehir görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında akan nehirden geçmek rahat bir hayata kavuşacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına inanılır.

Kahve falında akan nehirde yüzmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına tabir olunur.

Kahve falında şiddetli akan nehir görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında akan bir nehir görmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına işaret eder.

Kahve falında tersine akan nehir görmek yaptığı işte sivrileceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında bulanık akan nehir görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine tabir olunur.

Kahve falında hızlı akan nehir görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir