AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirde sandala binmek

Kahve falında nehirde sandala binmek

Kahve falında nehirde sandala binmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, yokluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında nehirde sandala binmek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren veya ilişkilerinizle ilgili bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında nehirde sandala binmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandalla nehirde gezmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işarettir.

Kahve falında nehirde sandal görmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde sandala binmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gölde sandala binmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sandal binmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına yorulur.

Kahve falında gece sandala binmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sandala binmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir