AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir nehir görmek

Kahve falında büyük bir nehir görmek

Kahve falında büyük bir nehir görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, başarısının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında büyük bir nehir gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da talepleri geri çevirmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında büyük bir nehir görmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında çok büyük nehir görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında büyük nehir görmek fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında nehirde büyük balık görmek inancından sapacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında akan bir nehir görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine delalet eder.

Kahve falında nehirde insan görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine inanılır.

Kahve falında nehir üzerinden atlamak çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık nehirde yüzmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir